wc3edit.net

United Warcraft 3 map hacking!
It is currently June 19th, 2021, 6:59 pm

All times are UTC


Forum rules


While crediting should be allowed, please keep down the advertising. If you know who it's from, and they have a website, please link to it as a basic courtesy.



Post new topic Reply to topic  [ 85 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Next
Author Message
PostPosted: November 8th, 2012, 3:01 pm 
Offline
Forum Spammer

Joined: August 18th, 2012, 2:32 am
Posts: 550
100 line/sec is quite fast but it is unstable, sometimes just 20 line/sec


Top
 Profile  
 
PostPosted: November 8th, 2012, 3:07 pm 
Offline
Old Wrinkly Member
User avatar

Joined: April 19th, 2010, 1:48 pm
Posts: 238
Location: In The World
it impossible to not lose time in convert value

edit: update to 1.6c


Top
 Profile  
 
PostPosted: November 8th, 2012, 3:22 pm 
Offline
Forum Spammer

Joined: August 18th, 2012, 2:32 am
Posts: 550
what's new?

bad news, it became slower, just below 15 lines/second


Top
 Profile  
 
PostPosted: November 12th, 2012, 3:56 pm 
Offline
Old Wrinkly Member
User avatar

Joined: April 19th, 2010, 1:48 pm
Posts: 238
Location: In The World
hm... i have not problem
i will test it again in other computer
and fix it again

Image

use auto detect line mode (set End Line = 0)


Top
 Profile  
 
PostPosted: November 12th, 2012, 4:29 pm 
Offline
Forum Staff

Joined: November 3rd, 2010, 10:48 am
Posts: 1845
Location: Singapore
Title: Best Player
Fukki wrote:
hm... i have not problem
i will test it again in other computer
and fix it again

Image

use auto detect line mode (set End Line = 0)

the speed is a problem :/


Top
 Profile  
 
PostPosted: November 14th, 2012, 7:41 am 
Offline
Forum Spammer

Joined: August 18th, 2012, 2:32 am
Posts: 550
are you using 32-bit/64-bit?

Edit: i show you mine...

Spoiler:
Image


Top
 Profile  
 
PostPosted: November 14th, 2012, 10:33 am 
Offline
Forum Staff

Joined: November 3rd, 2010, 10:48 am
Posts: 1845
Location: Singapore
Title: Best Player
JustANewbie wrote:
are you using 32-bit/64-bit?

Edit: i show you mine...

Spoiler:
Image

I'm using 64 bit,
I would want a Convert all button.
Taking a few mins to convert is troublesome...


Top
 Profile  
 
PostPosted: November 14th, 2012, 2:06 pm 
Offline
Forum Spammer

Joined: August 18th, 2012, 2:32 am
Posts: 550
you think the the "convert all" button would convert H2D in just few seconds? ==


Top
 Profile  
 
PostPosted: November 14th, 2012, 3:17 pm 
Offline
Old Wrinkly Member
User avatar

Joined: April 19th, 2010, 1:48 pm
Posts: 238
Location: In The World
ah...1 core for convert

i get the problem
it not work in low space computer

i test it again in duel-core
it use time 2-3 min for 20000 line
and 30-50 sec for 20000 line in i3+


Top
 Profile  
 
PostPosted: November 14th, 2012, 4:31 pm 
Offline
Forum Staff

Joined: November 3rd, 2010, 10:48 am
Posts: 1845
Location: Singapore
Title: Best Player
JustANewbie wrote:
you think the the "convert all" button would convert H2D in just few seconds? ==

Yeah that would be great.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 85 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Next

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

phpBB SEO


Privacy Policy Statement
Impressum (German)