wc3edit.net

United Warcraft 3 map hacking!
It is currently October 20th, 2019, 8:25 pm

All times are UTC


Forum rules


While crediting should be allowed, please keep down the advertising. If you know who it's from, and they have a website, please link to it as a basic courtesy.



Post new topic Reply to topic  [ 132 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 14  Next
Author Message
PostPosted: April 20th, 2013, 5:13 pm 
Offline
Newcomer

Joined: July 20th, 2009, 6:36 pm
Posts: 1
Hi, i've sucessfully haxorized the map. but when i host a new game with it, my warcraf 3 crashed and return this following error:

Not enough storage available to execute this command

How could i fix it?


Top
 Profile  
 
PostPosted: April 20th, 2013, 7:04 pm 
Offline
Super Moderator
User avatar

Joined: February 24th, 2009, 1:31 pm
Posts: 3792
Location: JEW LAND
Upload the map.


Top
 Profile  
 
PostPosted: May 11th, 2013, 3:23 pm 
Offline
Old Wrinkly Member
User avatar

Joined: September 15th, 2010, 5:09 am
Posts: 287
Title: Legenda
dude i got this error when trying to convert
http://www.picresize.com/popup.html?ima ... _error.jpg


Top
 Profile  
 
PostPosted: May 11th, 2013, 7:48 pm 
Offline
Super Moderator
User avatar

Joined: February 24th, 2009, 1:31 pm
Posts: 3792
Location: JEW LAND
Can't see that image, link wont work.
Also, using the [img] tag is recommended.
And if you can get that image into a [spoiler] that will be super :D

(edit by Bart) Same problem as Haxorico regarding the image.


Top
 Profile  
 
PostPosted: May 12th, 2013, 3:30 am 
Offline
Old Wrinkly Member
User avatar

Joined: September 15th, 2010, 5:09 am
Posts: 287
Title: Legenda
Spoiler:
Image


Top
 Profile  
 
PostPosted: May 12th, 2013, 10:13 am 
Offline
Forum Staff

Joined: November 3rd, 2010, 10:48 am
Posts: 1839
Location: Singapore
Title: Best Player
Here's an error when I use haxorizer with rawcode cleaner.
Something like what kangtoogee posted.
when I click continue, it freeze and all buttons can't be clicked.(has to end it with task manager)
when i click quit it quits the program.

Here's the information log.
Spoiler:
See the end of this message for details on invoking
just-in-time (JIT) debugging instead of this dialog box.

************** Exception Text **************
System.ArgumentOutOfRangeException: Length cannot be less than zero.
Parameter name: length
at System.String.InternalSubStringWithChecks(Int32 startIndex, Int32 length, Boolean fAlwaysCopy)
at Haxorizer.Misc_Tools.RawCodeCleaner.start()
at Haxorizer.Misc_Tools.RawCodeCleaner.btnStart_Click(Object sender, EventArgs e)
at System.Windows.Forms.Control.OnClick(EventArgs e)
at System.Windows.Forms.Button.OnClick(EventArgs e)
at System.Windows.Forms.Button.OnMouseUp(MouseEventArgs mevent)
at System.Windows.Forms.Control.WmMouseUp(Message& m, MouseButtons button, Int32 clicks)
at System.Windows.Forms.Control.WndProc(Message& m)
at System.Windows.Forms.ButtonBase.WndProc(Message& m)
at System.Windows.Forms.Button.WndProc(Message& m)
at System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.OnMessage(Message& m)
at System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.WndProc(Message& m)
at System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam)


************** Loaded Assemblies **************
mscorlib
Assembly Version: 4.0.0.0
Win32 Version: 4.0.30319.296 (RTMGDR.030319-2900)
CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.NET/Framework/v4.0.30319/mscorlib.dll
----------------------------------------
Haxorizer
Assembly Version: 2.0.0.0
Win32 Version: 2.0.0.0
CodeBase: file:///C:/Users/Robin/Downloads/Haxorizer%20v2/Haxorizer/Haxorizer.exe
----------------------------------------
System.Windows.Forms
Assembly Version: 4.0.0.0
Win32 Version: 4.0.30319.1002 built by: RTMGDR
CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Windows.Forms/v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Windows.Forms.dll
----------------------------------------
System.Drawing
Assembly Version: 4.0.0.0
Win32 Version: 4.0.30319.1001 built by: RTMGDR
CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Drawing/v4.0_4.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/System.Drawing.dll
----------------------------------------
System
Assembly Version: 4.0.0.0
Win32 Version: 4.0.30319.1001 built by: RTMGDR
CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System/v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089/System.dll
----------------------------------------

************** JIT Debugging **************
To enable just-in-time (JIT) debugging, the .config file for this
application or computer (machine.config) must have the
jitDebugging value set in the system.windows.forms section.
The application must also be compiled with debugging
enabled.

For example:

<configuration>
<system.windows.forms jitDebugging="true" />
</configuration>

When JIT debugging is enabled, any unhandled exception
will be sent to the JIT debugger registered on the computer
rather than be handled by this dialog box.


The rawcode i'm using is attached too.


You do not have the required permissions to view the files attached to this post.


Top
 Profile  
 
PostPosted: May 12th, 2013, 11:01 am 
Offline
Old Wrinkly Member
User avatar

Joined: September 15th, 2010, 5:09 am
Posts: 287
Title: Legenda
Here is my error log..
Kinda similar with what Apple posted...
Spoiler:
See the end of this message for details on invoking
just-in-time (JIT) debugging instead of this dialog box.

************** Exception Text **************
System.ArgumentNullException: Value cannot be null.
Parameter name: text
at System.Windows.Forms.Clipboard.SetText(String text, TextDataFormat format)
at System.Windows.Forms.Clipboard.SetText(String text)
at Haxorizer.Misc_Tools.IntegerManager.btnCopy_Click(Object sender, EventArgs e)
at System.Windows.Forms.Control.OnClick(EventArgs e)
at System.Windows.Forms.Button.OnClick(EventArgs e)
at System.Windows.Forms.Button.OnMouseUp(MouseEventArgs mevent)
at System.Windows.Forms.Control.WmMouseUp(Message& m, MouseButtons button, Int32 clicks)
at System.Windows.Forms.Control.WndProc(Message& m)
at System.Windows.Forms.ButtonBase.WndProc(Message& m)
at System.Windows.Forms.Button.WndProc(Message& m)
at System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.OnMessage(Message& m)
at System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.WndProc(Message& m)
at System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam)


************** Loaded Assemblies **************
mscorlib
Assembly Version: 4.0.0.0
Win32 Version: 4.0.30319.1 (RTMRel.030319-0100)
CodeBase: file:///C:/WINDOWS/Microsoft.NET/Framework/v4.0.30319/mscorlib.dll
----------------------------------------
Haxorizer
Assembly Version: 2.0.0.0
Win32 Version: 2.0.0.0
CodeBase: file:///D:/Haxorizer/Haxorizer.exe
----------------------------------------
System.Windows.Forms
Assembly Version: 4.0.0.0
Win32 Version: 4.0.30319.1 built by: RTMRel
CodeBase: file:///C:/WINDOWS/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Windows.Forms/v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Windows.Forms.dll
----------------------------------------
System.Drawing
Assembly Version: 4.0.0.0
Win32 Version: 4.0.30319.1 built by: RTMRel
CodeBase: file:///C:/WINDOWS/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Drawing/v4.0_4.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/System.Drawing.dll
----------------------------------------
System
Assembly Version: 4.0.0.0
Win32 Version: 4.0.30319.1 built by: RTMRel
CodeBase: file:///C:/WINDOWS/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System/v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089/System.dll
----------------------------------------

************** JIT Debugging **************


Last edited by Apple on May 12th, 2013, 12:01 pm, edited 1 time in total.
You must be so blind to misread my name once and again.


Top
 Profile  
 
PostPosted: May 13th, 2013, 8:23 pm 
Offline
Super Moderator
User avatar

Joined: February 24th, 2009, 1:31 pm
Posts: 3792
Location: JEW LAND
Ill get right on it as soon as I get home. Should be at the 29th


Top
 Profile  
 
PostPosted: May 17th, 2013, 6:39 pm 
Offline
Junior Member
User avatar

Joined: March 23rd, 2013, 2:40 pm
Posts: 32
Location: Places
Title: Raikiri!
when ever it cheats a map it when i try to host it it says map not found any solution???


Top
 Profile  
 
PostPosted: May 17th, 2013, 7:15 pm 
Offline
Super Moderator
User avatar

Joined: February 24th, 2009, 1:31 pm
Posts: 3792
Location: JEW LAND
Post the map and I will check when I get home.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 132 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 14  Next

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

phpBB SEO


Privacy Policy Statement
Impressum (German)