wc3edit.net

United Warcraft 3 map hacking!
It is currently June 16th, 2021, 10:36 am

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 109 posts ]  Go to page Previous  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  Next
Author Message
PostPosted: December 5th, 2020, 10:40 pm 
Offline
Shopping Maul USA Creator
User avatar

Joined: January 18th, 2007, 11:07 am
Posts: 1758
Location: Calgary Canada
Title: No Comment
cqncqn0802 wrote:
Cannot use bind key

Ex: -bindup -dmgc 100 200

Can you add it?


Maybe this should be in the request forum.


Top
 Profile  
 
PostPosted: January 1st, 2021, 4:05 am 
Offline
Newcomer

Joined: September 14th, 2019, 11:02 am
Posts: 14
HAPPY NEW YEAR, WISH YOU ALL THE BEST !

Hello Sirs, could you help to write a code to automate the use of the skills?
I have a map which requires VIP to active auto skills system but I can't find where the code is in war3map.j file then I am asking for a new code !


Top
 Profile  
 
PostPosted: January 1st, 2021, 1:42 pm 
Offline
Shopping Maul USA Creator
User avatar

Joined: January 18th, 2007, 11:07 am
Posts: 1758
Location: Calgary Canada
Title: No Comment
sonchuoj wrote:
HAPPY NEW YEAR, WISH YOU ALL THE BEST !

Hello Sirs, could you help to write a code to automate the use of the skills?
I have a map which requires VIP to active auto skills system but I can't find where the code is in war3map.j file then I am asking for a new code !



Start a new topic. Read the rules.


Top
 Profile  
 
PostPosted: January 1st, 2021, 4:09 pm 
Offline
Newcomer

Joined: September 14th, 2019, 11:02 am
Posts: 14
Vegas wrote:
sonchuoj wrote:
HAPPY NEW YEAR, WISH YOU ALL THE BEST !

Hello Sirs, could you help to write a code to automate the use of the skills?
I have a map which requires VIP to active auto skills system but I can't find where the code is in war3map.j file then I am asking for a new code !



Start a new topic. Read the rules.


Thanks Sir !


Top
 Profile  
 
PostPosted: January 1st, 2021, 8:07 pm 
Offline
Newcomer

Joined: January 1st, 2021, 7:56 pm
Posts: 2
Can't seem to find how to actually install this cheatpack, I realise I should probably just paste everything what they seem to be in the cheatpack file, but I'd rather be sure :/


Top
 Profile  
 
PostPosted: January 8th, 2021, 3:56 pm 
Offline
Newcomer

Joined: June 27th, 2009, 4:16 pm
Posts: 18
I like this cheatpack. Very useful for newer maps.

@Icybl3nd
You need to copy after the commented part in "NZCP.j" to be pasted in the war3map.j of the map to their corresponding parts: "globals", "endglobals" (paste after natives if present) and "function main" (paste after locals if present)...


Top
 Profile  
 
PostPosted: January 11th, 2021, 8:02 am 
Offline
Newcomer

Joined: January 12th, 2017, 7:01 am
Posts: 4
Dear Sir!

Does this CP have a command to copy unit like JJCP , Selected Unit then -copy ##, this unit will be coppied into ## and get the same Player with unit selected. Since i play a ORPG map have quest to kill 9999 unit for instance, it take me a ton of time, so could you add the command ? Thanks in advance !!!!


Top
 Profile  
 
PostPosted: January 11th, 2021, 10:35 am 
Offline
Newcomer
User avatar

Joined: December 26th, 2020, 11:12 pm
Posts: 23
hiepga2612 wrote:
Dear Sir!

Does this CP have a command to copy unit like JJCP , Selected Unit then -copy ##, this unit will be coppied into ## and get the same Player with unit selected. Since i play a ORPG map have quest to kill 9999 unit for instance, it take me a ton of time, so could you add the command ? Thanks in advance !!!!

There is the same cmd.


Top
 Profile  
 
PostPosted: January 11th, 2021, 3:07 pm 
Offline
Newcomer

Joined: January 12th, 2017, 7:01 am
Posts: 4
budapest wrote:
hiepga2612 wrote:
Dear Sir!

Does this CP have a command to copy unit like JJCP , Selected Unit then -copy ##, this unit will be coppied into ## and get the same Player with unit selected. Since i play a ORPG map have quest to kill 9999 unit for instance, it take me a ton of time, so could you add the command ? Thanks in advance !!!!

There is the same cmd.


It work like when i cmd "-copy" then the unit selected is coppied and it's control by me, not is the enemy, what i want to do i copy one unit enemy into more unit.


Top
 Profile  
 
PostPosted: January 11th, 2021, 3:18 pm 
Offline
Newcomer
User avatar

Joined: December 26th, 2020, 11:12 pm
Posts: 23
hiepga2612 wrote:
budapest wrote:
hiepga2612 wrote:
Dear Sir!

Does this CP have a command to copy unit like JJCP , Selected Unit then -copy ##, this unit will be coppied into ## and get the same Player with unit selected. Since i play a ORPG map have quest to kill 9999 unit for instance, it take me a ton of time, so could you add the command ? Thanks in advance !!!!

There is the same cmd.


It work like when i cmd "-copy" then the unit selected is coppied and it's control by me, not is the enemy, what i want to do i copy one unit enemy into more unit.

As I recall, if the unit you copy is in your possession, it will be yours.
If the unit is an enemy or an ally, it will go under the control of the person who owns it.

If you want to change the owner of the selected unit, you need to use -owner 1-24.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 109 posts ]  Go to page Previous  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  Next

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

phpBB SEO


Privacy Policy Statement
Impressum (German)