wc3edit.net

United Warcraft 3 map hacking!
It is currently August 23rd, 2017, 10:11 am

All times are UTC


Forum rules


While crediting should be allowed, please keep down the advertising. If you know who it's from, and they have a website, please link to it as a basic courtesy. Warcraft 3 and other game tools are located here, as well.



Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: October 9th, 2016, 8:35 pm 
Offline
Senior Member
User avatar

Joined: May 24th, 2013, 11:53 am
Posts: 190
Hello guys.I play on Eurobattle.net.So when i press "Live Game Scanner (Manual)" i starts ordinary frozen throne.I want it to start specific application since people who play on Eurobattle.net have that red icon thing instead of frozen throne one.So i don't know where can i set up a path for it to start it from different application?


Top
 Profile  
 
PostPosted: October 15th, 2016, 10:52 pm 
Offline
Super Moderator
User avatar

Joined: February 24th, 2009, 1:31 pm
Posts: 3722
Location: JEW LAND
I don't see how eurobattle.net (the PVPGN realm you login to) has anything to do with MPQEditor file scanning... Just start a single player game / LAN game to run the map so it can scan it...


Top
 Profile  
 
PostPosted: October 16th, 2016, 8:42 am 
Offline
Senior Member
User avatar

Joined: May 24th, 2013, 11:53 am
Posts: 190
oh it works on lan too.Thought it only worked on battle.net part.Thanks Haxorico!


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

phpBB SEO


Privacy Policy Statement
Impressum (German)