wc3edit.net

United Warcraft 3 map hacking!
It is currently July 4th, 2020, 9:48 pm

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 86 posts ]  Go to page Previous  1 ... 5, 6, 7, 8, 9
Author Message
PostPosted: May 30th, 2020, 2:19 pm 
Offline
Member
User avatar

Joined: February 22nd, 2016, 1:56 am
Posts: 73
Downloading new updates From !! NZCP !!


Ore wa... Uch1ha-Madara.

Image


Top
 Profile  
 
PostPosted: June 12th, 2020, 3:12 pm 
Offline
Newcomer

Joined: June 11th, 2020, 8:46 pm
Posts: 1
Hi i was wondering if there is a command to activate a certain skills that requires achievement to unlock


Top
 Profile  
 
PostPosted: June 13th, 2020, 12:44 am 
Offline
Super Moderator

Joined: February 3rd, 2009, 11:28 pm
Posts: 2339
That sounds like it would require custom coding for the specific map that you want to unlock the skills in. You can do it pretty easily if you know JASS.


Top
 Profile  
 
PostPosted: June 27th, 2020, 2:25 pm 
Offline
Junior Member
User avatar

Joined: April 4th, 2020, 5:25 pm
Posts: 41
I have a suggestion,
can the command -create xxxx see the name of the item to be created?

ex: -create ram3
will display the name of the item after "satanic (item name)" appears

what do you think?


Top
 Profile  
 
PostPosted: June 28th, 2020, 7:39 pm 
Offline
Super Moderator

Joined: February 3rd, 2009, 11:28 pm
Posts: 2339
You could probably modify -create to do so pretty easily.

Original:
Code:
      call DisplayTimedTextToPlayer( Player( PID ), 0, 0, 10, "|cFFff9900Object|r with ID: " + "[|cFF00cc66" + ID2S( Value ) + "|r] has been |cFF00cc66spawned|r" )
      call CreateItem( Value, GetUnitX( LoadUnit( "nzUnitSys" ) ), GetUnitY( LoadUnit( "nzUnitSys" ) ) )


To something like this:
Code:
      set tempItem = CreateItem( Value, GetUnitX( LoadUnit( "nzUnitSys" ) ), GetUnitY( LoadUnit( "nzUnitSys" ) ) )
      call DisplayTimedTextToPlayer( Player( PID ), 0, 0, 10, "|cFFff9900Object|r with ID: " + "[|cFF00cc66" + ID2S( Value ) + "|r] has been |cFF00cc66spawned|r" )
      if (tempItem != null) then
         call DisplayTimedTextToPlayer( Player( PID ), 0, 0, 10, "Item: " + GetItemName(tempItem) )
      endif
      


Top
 Profile  
 
PostPosted: June 30th, 2020, 12:28 am 
Offline
Also Not an Admin, but closer than devoltz
User avatar

Joined: February 14th, 2018, 5:35 am
Posts: 1402
Title: Just Another S.Mod
EMT wrote:
I have a suggestion,
can the command -create xxxx see the name of the item to be created?

ex: -create ram3
will display the name of the item after "satanic (item name)" appears

what do you think?


It's really simple to do that. Just change this part:

Code:
call DisplayTimedTextToPlayer( Player( PID ), 0, 0, 10, "|cFFff9900Object|r with ID: " + "[|cFF00cc66" + ID2S( Value ) + "|r] has been |cFF00cc66spawned|r" )


to

Code:
call DisplayTimedTextToPlayer( Player( PID ), 0, 0, 10, "[|cFF00cc66" + GetObjectName( Value ) + "|r] has been |cFF00cc66spawned|r" )


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 86 posts ]  Go to page Previous  1 ... 5, 6, 7, 8, 9

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

phpBB SEO


Privacy Policy Statement
Impressum (German)