wc3edit.net

United Warcraft 3 map hacking!
It is currently September 15th, 2019, 4:08 pm

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 9 posts ] 
Author Message
PostPosted: October 10th, 2010, 9:15 am 
Offline
Senior Member
User avatar

Joined: February 13th, 2009, 9:34 am
Posts: 106
Title: Hacking, lazoring
Ok, So yesterday I installed windows 7 ultimate, Updates all my drives, then go play warcraft 3. The only probeblem is that every 30-300 seconds, the screen flickers, from half way down. It just flickers 3 quarters white and the rest black. I have tried to reinstall wc3. Update all drives. Edit compatability for all options on wc3.exe. Played with screen resolution and refresh rate. Im raging about it not working. I also thought it was my bios
Spoiler:
Bios info:


BIOS Type: Phoenix-Award
BIOS Date: March 21st 2008
BIOS ID: 03/21/2008-G31_ICH7-6A79OM4FC-00-None
BIOS OEM: Copyright 2008 by Hewlett-Packard Company - 5.05
Chipset: Intel 29C0 rev 16
SuperIO: Unknown
Manufacturer: HP-Pavilion
Motherboard: KJ323AA-ABG a6420a
But i couldnt find a update for it. Please help.
Graphics card: Intel(R) G33/G31 Express Chipset Family


Top
 Profile  
 
PostPosted: October 10th, 2010, 1:06 pm 
Offline
Crusader
User avatar

Joined: January 27th, 2007, 4:46 pm
Posts: 5090
Location: Greece, Veria
1. Type in cmd box, "dxdiag" make sure all sort of display accelarations are enabled.

2. Make a shortcut on the wa3.exe file and add the argument -opengl. This will disable direct x.

3. Try window mode, same as above just add the argument -window.

4. If your driver is Nvidia. Open the Nvidia control panel and select the manage 3D tab. There you can select war3 and assign its graphics.

5. Use a program to edit warcraft 3 like awc http://files.wc3edit.net/download/index ... _setup.exe

6. Try to edit warcraft 3 through with a trick to increase FPS
http://www.playdota.com/forums/234776/i ... ames-free/


Top
 Profile  
 
PostPosted: October 10th, 2010, 3:36 pm 
Offline
Noob
User avatar

Joined: December 23rd, 2008, 11:27 pm
Posts: 1183
Location: Your Girlfriend's Pants.
Title: LSD.
It's a known blizzard problem. Also happens with SC1 when using windows 7. Try running it in windows xp (virtual environment).


Top
 Profile  
 
PostPosted: October 10th, 2010, 3:46 pm 
Offline
Crusader
User avatar

Joined: January 27th, 2007, 4:46 pm
Posts: 5090
Location: Greece, Veria
Im on windows 7 too, i never had issues.


Top
 Profile  
 
PostPosted: October 10th, 2010, 10:10 pm 
Offline
Senior Member
User avatar

Joined: February 13th, 2009, 9:34 am
Posts: 106
Title: Hacking, lazoring
Small Sized Duck wrote:
It's a known blizzard problem. Also happens with SC1 when using windows 7. Try running it in windows xp (virtual environment).

Explain how? Or is this just running in compatability mode?
Windowed & opengl have no probeblem ( i think).
Normal opengl does
NXDIAG, It says nothing is wrong
The probeblem has stopped ( I think.. But it might come back. If i does i will post in this. Thnx. (more help than windows 7 forum -............-)

Ok Update: Now i get no flickers, but colour problems. Caught on screenshot
Spoiler:
Image

Uploaded with ImageShack.us

Trying reinstall again


Top
 Profile  
 
PostPosted: October 11th, 2010, 3:28 am 
Offline
Crusader
User avatar

Joined: January 27th, 2007, 4:46 pm
Posts: 5090
Location: Greece, Veria
I dont think reinstall will work for you. Try putting everything back to defaults not by reinstalling but with tools like AWC cause those settings are stored into the registry.


Top
 Profile  
 
PostPosted: October 11th, 2010, 6:18 am 
Offline
Senior Member
User avatar

Joined: February 13th, 2009, 9:34 am
Posts: 106
Title: Hacking, lazoring
Everything back to default = flicker. No -opengl extention = flicker. -opengl extention= colour problems. -d3d Extention = flicker..... -......-


Top
 Profile  
 
PostPosted: October 11th, 2010, 6:41 pm 
Offline
Crusader
User avatar

Joined: January 27th, 2007, 4:46 pm
Posts: 5090
Location: Greece, Veria
Try installing war3 in a different directory.
or
Try running war3 in a window mode.


Top
 Profile  
 
PostPosted: October 11th, 2010, 9:11 pm 
Offline
Senior Member
User avatar

Joined: February 13th, 2009, 9:34 am
Posts: 106
Title: Hacking, lazoring
War3 in window mode is normal w/ out-opengl and i will try another reinstall later...


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 9 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

phpBB SEO


Privacy Policy Statement
Impressum (German)