wc3edit.net

United Warcraft 3 map hacking!
It is currently August 18th, 2019, 2:58 pm

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 8 posts ] 
Author Message
 Post subject: ohai its me again >.>
PostPosted: July 25th, 2010, 6:20 am 
Offline
Senior Member
User avatar

Joined: June 4th, 2010, 10:47 am
Posts: 151
Location: Now 'n everywhere.
I recently downloaded a maplestory private server, first off I can't extract it but I manage to extract it through safe mode. But now the prob is, I can't start the .exe program, the .exe file should looks like a mushroom icon but its just a blank thing. And when I click on it, it shows me this message:
Image
and I also could not move, rename and delete it. :( I wanted to play that game so badly, and I know many computer doctors are here ;-) . Any help much appreciated!


Top
 Profile  
 
PostPosted: July 25th, 2010, 3:40 pm 
Offline
Grammar King
User avatar

Joined: June 22nd, 2008, 10:11 pm
Posts: 2380
Location: Mostly USEast
Title: Worst human for 4eva
Download a better one, (cough) like Rydah (cough).

Oh, and make sure you're on an account that has admin privileges, but I'm sure you should have known that :S.


Top
 Profile  
 
PostPosted: July 26th, 2010, 6:55 am 
Offline
Senior Member
User avatar

Joined: June 4th, 2010, 10:47 am
Posts: 151
Location: Now 'n everywhere.
UndeadxAssassin wrote:
Download a better one, (cough) like Rydah (cough).

Oh, and make sure you're on an account that has admin privileges, but I'm sure you should have known that :S.

Hi thanks for reply.

Well you know I'm bored with rydah, and ya I'm on administrator privileges. But it still doesnot fix the problem sadly :(


Top
 Profile  
 
PostPosted: July 26th, 2010, 2:57 pm 
Offline
Newcomer
User avatar

Joined: April 4th, 2009, 11:39 am
Posts: 24
Location: Atlantis
Title: Belphegor
What verison of windows do you have exactly? It'd help to tell you where the problem is. Since each windows has it's own issues...


Top
 Profile  
 
PostPosted: July 26th, 2010, 3:12 pm 
Offline
Senior Member

Joined: March 27th, 2010, 2:32 pm
Posts: 136
About being unable to delete it - reboot. If it will still remain undeletable... you got problems.
As it's the loader (as I guess), it needs to be in the same folder as the game to run properly.


Top
 Profile  
 
PostPosted: July 26th, 2010, 9:10 pm 
Offline
Senior Member
User avatar

Joined: June 4th, 2010, 10:47 am
Posts: 151
Location: Now 'n everywhere.
BringChaos2 wrote:
What verison of windows do you have exactly? It'd help to tell you where the problem is. Since each windows has it's own issues...

I have windows xp sp3.

YellowAfterlife wrote:
About being unable to delete it - reboot. If it will still remain undeletable... you got problems.
As it's the loader (as I guess), it needs to be in the same folder as the game to run properly.

It's still undeletable even after a restart, well like after the windows started, it was a mushroom icon for awhile then change back into the blank thing again. And ya it's in the same folder.

If I can't still get this fixed soon, guess that server just hates me. :D


Top
 Profile  
 
PostPosted: July 26th, 2010, 9:24 pm 
Offline
Newcomer
User avatar

Joined: April 4th, 2009, 11:39 am
Posts: 24
Location: Atlantis
Title: Belphegor
Make sure no programs are blocking it, turn off firewall and all antivirus programs and try to run it. If that doesn't work turn all those back on. If it does add the program to the program exception list and turn all those back on.

Make sure to right click it and click Run as Administrator.

As YellowAfterLife said some programs need to have other files in certain folders or the .exe needs to be in a certain folder.

Another way is to right click the .exe file and go to properties. At the bottom right of some types of windows there is a block/unblock buttom. Unblock the program if this is true and you can see the button.


Also try to start the program in Safe Mode and see if you can open the file or programs in question. If so, it’s not a actual permission issue, it’s a program or process on your computer that is giving the error.


Top
 Profile  
 
PostPosted: July 27th, 2010, 7:06 am 
Offline
Senior Member
User avatar

Joined: June 4th, 2010, 10:47 am
Posts: 151
Location: Now 'n everywhere.
Well just leave this boring and shiz game alone v.v. (Maybe because I cant get it working XD)
Anyway, thanks for those who helped me. I really appreciate it. :)


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 8 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

phpBB SEO


Privacy Policy Statement
Impressum (German)