wc3edit.net

United Warcraft 3 map hacking!
It is currently May 25th, 2017, 5:03 am

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 8 posts ] 
Author Message
 Post subject: MPQ Editor for SC2?
PostPosted: August 3rd, 2010, 4:30 am 
Offline
Senior Member

Joined: March 1st, 2007, 8:22 pm
Posts: 112
Anyone making that?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: MPQ Editor for SC2?
PostPosted: August 3rd, 2010, 6:53 am 
Offline
Senior Member

Joined: March 27th, 2010, 2:32 pm
Posts: 136
Did you even try to use the one for Warcraft III?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: MPQ Editor for SC2?
PostPosted: August 3rd, 2010, 8:48 am 
Offline
Senior Member

Joined: March 1st, 2007, 8:22 pm
Posts: 112
rmpq works I guess


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: MPQ Editor for SC2?
PostPosted: August 3rd, 2010, 7:05 pm 
Offline
Forum Staff
User avatar

Joined: June 2nd, 2007, 6:53 pm
Posts: 2725
Title: I Just Lost the Game
All of the MPQ Editors that work with Warcraft III work with SC2 as well. The .SC2Map files might not appear at first, but in the drop-down menu below the file name box when you're searching for a map, set it to show all files, instead of just specific types like .w3x or .w3m. Then you'll be able to see your map, and it will open just fine.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: MPQ Editor for SC2?
PostPosted: August 9th, 2010, 2:50 pm 
Offline
Super Moderator
User avatar

Joined: February 24th, 2009, 1:31 pm
Posts: 3691
Location: JEW LAND
hmmm in MPQEditor I know that wc3 is MPQ 1.0 and all the newr blizzard games are MPQ 2.0.
So SC2 is like WC3 when its MPQ 1.0 or is it like all the newer games that are MPQ 2.0.

If you have no idea what I'm talking about here is an SS of the latest MPQEditor when you make a new MPQ (usually for rebuilding).
latest version can be found here http://www.zezula.net/en/mpq/download.html
Spoiler:
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: MPQ Editor for SC2?
PostPosted: August 10th, 2010, 2:44 am 
Offline
Forum Staff
User avatar

Joined: June 2nd, 2007, 6:53 pm
Posts: 2725
Title: I Just Lost the Game
Test!


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: MPQ Editor for SC2?
PostPosted: August 11th, 2010, 9:55 am 
Offline
Super Moderator
User avatar

Joined: February 24th, 2009, 1:31 pm
Posts: 3691
Location: JEW LAND
I dont have SC2 xD any volunteers?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: MPQ Editor for SC2?
PostPosted: August 11th, 2010, 1:24 pm 
Offline
Super Moderator

Joined: February 3rd, 2009, 11:28 pm
Posts: 2195
Location: Wisconsin
How do you find the maps in SC2?
I would test if you told me how to find the real map and play the hacked one.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 8 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

phpBB SEO


Privacy Policy Statement
Impressum (German)