wc3edit.net

United Warcraft 3 map hacking!
It is currently November 16th, 2018, 3:40 pm

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 13 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Author Message
PostPosted: August 13th, 2018, 10:51 am 
Offline
Newcomer

Joined: August 13th, 2018, 10:48 am
Posts: 1
Map: TKoK-Eastern Kingdom-3.5.4-2
Map Link: http://tkokrpg.com/downloads/
Cheats: JJ2197's CP and Fukki's CP
Activator: -kill<space><space><space>

Keep in mind that this map is not playable with 1.30, since it crashes on loading.
Thank you.


Top
 Profile  
 
PostPosted: August 13th, 2018, 5:20 pm 
Offline
Newcomer
User avatar

Joined: July 23rd, 2018, 2:38 pm
Posts: 22
Title: Lol;D
I'am added only JJ

Activator "-qwertyD"


You do not have the required permissions to view the files attached to this post.


Top
 Profile  
 
PostPosted: August 14th, 2018, 4:10 am 
Offline
Moderator
User avatar

Joined: February 14th, 2018, 5:35 am
Posts: 527
Title: Just Another Mod
govudw wrote:
Map: TKoK-Eastern Kingdom-3.5.4-2
Map Link: http://tkokrpg.com/downloads/
Cheats: JJ2197's CP and Fukki's CP
Activator: -kill<space><space><space>

Keep in mind that this map is not playable with 1.30, since it crashes on loading.
Thank you.


You do not have the required permissions to view the files attached to this post.


Top
 Profile  
 
PostPosted: October 7th, 2018, 11:16 am 
Offline
Newcomer

Joined: October 1st, 2018, 1:08 pm
Posts: 7
can you give the item list?


Top
 Profile  
 
PostPosted: October 7th, 2018, 12:43 pm 
Offline
Super Moderator
User avatar

Joined: March 23rd, 2016, 8:06 pm
Posts: 2091
Title: big brain
CIKOMELANTIK wrote:
can you give the item list?


You do not have the required permissions to view the files attached to this post.


Top
 Profile  
 
PostPosted: October 8th, 2018, 1:48 am 
Offline
Newcomer

Joined: October 1st, 2018, 1:08 pm
Posts: 7
hello, i think this game has system that prevent you from getting item to inventory (this inventory system, using -inv to check the inventory) except from the drop.

can we make the -spawn has the same flag (i dont know what thing to distinguish item from drop or not) as item from drop? is it possible to do?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Yesterday, 3:54 pm 
Offline
Newcomer

Joined: November 9th, 2018, 5:15 pm
Posts: 6
devoltz wrote:
CIKOMELANTIK wrote:
can you give the item list?



Can i ask for a Custom Command in this thread or do i need to create a new request?

In the case i can. Looking for this exact map with both JJ's and FuKKi cheat, Looking for custom command to add in.

-setat This would be to set attribute point, these you receive 4 every level normally. if possible a way to add some extra

-settal This would be to add talent points that you get every 2 levels normally in the game. way to add exta.

Can use different command those are just an example.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Yesterday, 3:56 pm 
Offline
Super Moderator
User avatar

Joined: March 23rd, 2016, 8:06 pm
Posts: 2091
Title: big brain
Swiftnoise wrote:
-setat This would be to set attribute point, these you receive 4 every level normally. if possible a way to add some extra
-settal This would be to add talent points that you get every 2 levels normally in the game. way to add exta.
Can use different command those are just an example.
These commands are pretty doable, but, it would break your load code, since it has a stat + talent check when you load.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Yesterday, 4:04 pm 
Offline
Newcomer

Joined: November 9th, 2018, 5:15 pm
Posts: 6
devoltz wrote:
Swiftnoise wrote:
-setat This would be to set attribute point, these you receive 4 every level normally. if possible a way to add some extra
-settal This would be to add talent points that you get every 2 levels normally in the game. way to add exta.
Can use different command those are just an example.
These commands are pretty doable, but, it would break your load code, since it has a stat + talent check when you load.



to clarify the code it wouldn't work at all from my saves? or would it just set my normal talent/attribute points to default for the level?


EDIT: Also would it be possible to reset both talents and attributes in town then reduce to normal amount with CC then save?


Last edited by Swiftnoise on November 15th, 2018, 4:09 pm, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
PostPosted: Yesterday, 4:07 pm 
Offline
Super Moderator
User avatar

Joined: March 23rd, 2016, 8:06 pm
Posts: 2091
Title: big brain
Woudn't work.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 13 posts ]  Go to page 1, 2  Next

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 27 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

phpBB SEO


Privacy Policy Statement
Impressum (German)