wc3edit.net

United Warcraft 3 map hacking!
It is currently June 26th, 2017, 3:25 pm

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 31 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next
Author Message
PostPosted: December 30th, 2016, 6:42 pm 
Offline
Cheater
User avatar

Joined: March 23rd, 2016, 8:06 pm
Posts: 964
Location: No
Title: No
Try this one
-
File removed


Last edited by devoltz on December 31st, 2016, 1:50 pm, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
PostPosted: December 31st, 2016, 12:25 pm 
Offline
Junior Member

Joined: September 30th, 2016, 3:26 pm
Posts: 28
When I try to start this one i get kicked back in game creation. So i am not able to start.


Top
 Profile  
 
PostPosted: December 31st, 2016, 1:51 pm 
Offline
Cheater
User avatar

Joined: March 23rd, 2016, 8:06 pm
Posts: 964
Location: No
Title: No
I forgot to fix a jass error, sry.
--
Fixing again :3


Top
 Profile  
 
PostPosted: December 31st, 2016, 2:26 pm 
Offline
Junior Member

Joined: September 30th, 2016, 3:26 pm
Posts: 28
same problem =/ I get the same code.


Last edited by Geekhammerman on December 31st, 2016, 2:31 pm, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
PostPosted: December 31st, 2016, 2:29 pm 
Offline
Cheater
User avatar

Joined: March 23rd, 2016, 8:06 pm
Posts: 964
Location: No
Title: No
Sorry for the trouble, i didn't saw a "mini" anticheat in rank codes
Everthing is working now
Rank loading in original version
Hero loading in original version
Custom Commands
-setr10 = add +10 rank
-setr50 = add +50 rank
-setr100 = add +100 rank
JJCP ACT: "-cheats<><>" <> = space.
SP Working
Print from original verison
Image


You do not have the required permissions to view the files attached to this post.


Top
 Profile  
 
PostPosted: December 31st, 2016, 2:48 pm 
Offline
Junior Member

Joined: September 30th, 2016, 3:26 pm
Posts: 28
hmm when I try to load my rank in original i get
This code belongs to another hero class.
The save code for my hero ist still the same as alwas.

Is there something I do wrong?


Top
 Profile  
 
PostPosted: December 31st, 2016, 3:02 pm 
Offline
Cheater
User avatar

Joined: March 23rd, 2016, 8:06 pm
Posts: 964
Location: No
Title: No
The rank load command is
-rank+code
like -rank123456789
And only works for the hero you saved the rank
Example:
Hero 1 +saverank = will only load to hero 1
if you try to load the rank for hero 2 it will not work.


Top
 Profile  
 
PostPosted: December 31st, 2016, 3:49 pm 
Offline
Junior Member

Joined: September 30th, 2016, 3:26 pm
Posts: 28
I was aware of that, but still, it does not work the Hero savecode says "valid code" but hero does not appear and rank Code belogs to another hero class" If you want to try by yourself.

Playername: Klötenklaus
Code:-load 4SUodCkUxqlo


Top
 Profile  
 
PostPosted: December 31st, 2016, 4:15 pm 
Offline
Cheater
User avatar

Joined: March 23rd, 2016, 8:06 pm
Posts: 964
Location: No
Title: No
Try this


You do not have the required permissions to view the files attached to this post.


Top
 Profile  
 
PostPosted: December 31st, 2016, 4:29 pm 
Offline
Junior Member

Joined: September 30th, 2016, 3:26 pm
Posts: 28
Still same problem


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 31 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 17 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

phpBB SEO


Privacy Policy Statement
Impressum (German)