wc3edit.net

United Warcraft 3 map hacking!
It is currently July 23rd, 2019, 7:52 pm

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
PostPosted: September 7th, 2009, 10:28 pm 
Offline
Newcomer

Joined: August 25th, 2009, 3:21 pm
Posts: 8
Map: COT RPG2:Plains of Medea FoC V0.31B

Link: http://www.epicwar.com/maps/109319/

Cheats: Deprotection

Description: COT RPG is a rpg that has a ice setting.. huge ass map.. thats about it.

Cheat Hint: Allow the user to open this map on Map Editor.

Thanks in advance for the trouble.


Top
 Profile  
 
PostPosted: September 8th, 2009, 7:58 am 
Offline
Forum Fanatic

Joined: August 15th, 2009, 9:22 am
Posts: 342
Title: senseR - No. 1
Tested in JassNewGen , works good.
Btw , please patient , i wait like 3 mins - the map just loaded at JassNewGen.


You do not have the required permissions to view the files attached to this post.


Top
 Profile  
 
PostPosted: September 9th, 2009, 12:47 am 
Offline
Newcomer

Joined: August 25th, 2009, 3:21 pm
Posts: 8
Thanks but still didn't work.

This application has encountered a critical error:
Not enough storage is available to process this command.

Program: c:\program files\warcraft iii\worldedit.exe
Object: WERandomGroupSet (.?AUWERandomGroupSet@@)


Top
 Profile  
 
PostPosted: September 9th, 2009, 1:12 am 
Offline
Old Wrinkly Member
User avatar

Joined: February 13th, 2008, 5:30 pm
Posts: 234
0-sense wrote:
Tested in JassNewGen , works good.

JassNewGen works a lot better with deprotected maps then the standard world editor.
If u want to edit it with the World editor, u may have to manualy fix some jass errors in the map.

Link to JassNewGen: http://www.wc3c.net/showthread.php?t=90999


Top
 Profile  
 
PostPosted: September 9th, 2009, 7:06 am 
Offline
Forum Fanatic

Joined: August 15th, 2009, 9:22 am
Posts: 342
Title: senseR - No. 1
Gilorean wrote:
This application has encountered a critical error:
Not enough storage is available to process this command.

Program: c:\program files\warcraft iii\worldedit.exe
Object: WERandomGroupSet (.?AUWERandomGroupSet@@)

Means you didn't open it with JassNewGen?


Top
 Profile  
 
PostPosted: September 10th, 2009, 3:16 am 
Offline
Newcomer

Joined: August 25th, 2009, 3:21 pm
Posts: 8
I opened it with world editor after I dl'd the map. I'm trying it with jass now.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 17 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

phpBB SEO


Privacy Policy Statement
Impressum (German)