wc3edit.net

United Warcraft 3 map hacking!
It is currently September 19th, 2019, 9:05 am

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 10 posts ] 
Author Message
 Post subject: World Edit problem
PostPosted: June 25th, 2007, 10:06 pm 
Offline
Junior Member

Joined: June 25th, 2007, 6:13 pm
Posts: 43
Image
this is problem when i edit map when finish i create a game but no shops spawns ...


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: World Edit problem
PostPosted: June 25th, 2007, 10:08 pm 
Offline
Honorary wc3edit.net Traitor
User avatar

Joined: February 1st, 2007, 4:11 pm
Posts: 2513
Location: NEVADA
eh? do you have the most updated world editor?

go get weu.
http://hiveworkshop.com/resources_new/t ... tup120.exe


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: World Edit problem
PostPosted: June 26th, 2007, 11:54 am 
Offline
Junior Member

Joined: June 25th, 2007, 6:13 pm
Posts: 43
Xantan wrote:
eh? do you have the most updated world editor?

go get weu.
http://hiveworkshop.com/resources_new/t ... tup120.exe

ok i downlaod but who file i open ?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: World Edit problem
PostPosted: June 26th, 2007, 11:56 am 
Offline
Junior Member

Joined: June 25th, 2007, 6:13 pm
Posts: 43
same problem :( with this editor
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: World Edit problem
PostPosted: June 26th, 2007, 3:37 pm 
Offline
Forum Spammer
User avatar

Joined: May 29th, 2007, 9:02 am
Posts: 647
Location: London, England
Title: Strange old man
That is wierd... it doesnt make any sence because now you have the latest version...


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: World Edit problem
PostPosted: June 27th, 2007, 9:23 am 
Offline
Junior Member

Joined: June 25th, 2007, 6:13 pm
Posts: 43
how can i repair my editor ???????? the map is vampirism 9.55 (deprotected)


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: World Edit problem
PostPosted: June 27th, 2007, 9:27 am 
Offline
Junior Member

Joined: June 25th, 2007, 6:13 pm
Posts: 43
i continue loading map but there arent shops and spawn
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: World Edit problem
PostPosted: June 27th, 2007, 9:38 am 
Offline
Honorary wc3edit.net Traitor
User avatar

Joined: February 1st, 2007, 4:11 pm
Posts: 2513
Location: NEVADA
xdep doesnt place units.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: World Edit problem
PostPosted: June 27th, 2007, 9:42 am 
Offline
Junior Member

Joined: June 25th, 2007, 6:13 pm
Posts: 43
Xantan wrote:
xdep doesnt place units.

when i edit map and create game there is no humans ot vampires why ?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: World Edit problem
PostPosted: June 27th, 2007, 12:59 pm 
Offline
Forum Staff
User avatar

Joined: June 3rd, 2007, 8:03 pm
Posts: 995
Just because he went and got weu doesn't mean he has latest ver. weu isnt an updater it just mods the current editor. http://battle.net/files.shtml#warcraft for updates from blizzard.

Edit: just looked at it's files and it could be standalone, but ima stick with my frist impression and say it's not. :P


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 10 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

phpBB SEO


Privacy Policy Statement
Impressum (German)