wc3edit.net

United Warcraft 3 map hacking!
It is currently August 20th, 2019, 7:35 am

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
 Post subject: Why...
PostPosted: June 6th, 2007, 6:39 pm 
Offline
Newcomer

Joined: June 6th, 2007, 2:16 pm
Posts: 6
Why does MPQMaster Not import, just export, because according to Aero's 101 guide its supposed to, i need some help figuring it out :S


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: June 6th, 2007, 8:46 pm 
Offline
Forum Staff
User avatar

Joined: January 28th, 2007, 8:10 pm
Posts: 830
Location: Canada
Title: JASS Programmer
It does import . . .


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: June 18th, 2007, 3:37 pm 
Offline
Junior Member

Joined: February 1st, 2007, 9:42 pm
Posts: 26
i think you have to delete the old war3map.j (still in the map) before you add the edited one


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: June 18th, 2007, 6:38 pm 
Offline
Honorary wc3edit.net Traitor
User avatar

Joined: February 1st, 2007, 4:11 pm
Posts: 2517
Location: NEVADA
the mpq (map) cant be in use obviously... so close wc3 if you're editing a c:\programfiles\warcraftIII\maps ish...

other then that, I ALWAYS replace then compact/flush etc


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: June 19th, 2007, 8:15 pm 
Xantan wrote:
the mpq (map) cant be in use obviously... so close wc3 if you're editing a c:\programfiles\warcraftIII\maps ish...

other then that, I ALWAYS replace then compact/flush etc


I've had some problems importing too. Such as: I export the .j file, right? I edit the .j file, with me so far? I put the .j file back into the map, right? I create a new folder called, "War3mapImported". I unsuccessfully try to import those items into the folder, or anywhere else. It just says "0 KBs added" so... how does that work lol?


Top
  
 
 Post subject:
PostPosted: June 19th, 2007, 8:21 pm 
Offline
Honorary wc3edit.net Traitor
User avatar

Joined: February 1st, 2007, 4:11 pm
Posts: 2517
Location: NEVADA
Just try restarting it or your computer, it sometimes bugs up for me too and doesn't want to compact flush, or won't add things as something is using the map...


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

phpBB SEO


Privacy Policy Statement
Impressum (German)