wc3edit.net

United Warcraft 3 map hacking!
It is currently October 15th, 2019, 4:00 am

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 42 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
Author Message
PostPosted: September 28th, 2019, 1:19 pm 
Offline
Newcomer

Joined: September 10th, 2019, 4:50 pm
Posts: 2
Weirdly, when I try adding the code like i usually do with another cheatpack, with this one i'm getting a random error while trying to host the game. basically it's an empty messagebox with a red !. any ideas ?

here's my .j file + map in CC, maybe you can see something I don't.

Thanks again!


You do not have the required permissions to view the files attached to this post.


Top
 Profile  
 
PostPosted: September 28th, 2019, 4:21 pm 
Offline
Super Moderator
User avatar

Joined: March 23rd, 2016, 8:06 pm
Posts: 2708
Title: 302 IQ
care_police wrote:
Weirdly, when I try adding the code like i usually do with another cheatpack, with this one i'm getting a random error while trying to host the game. basically it's an empty messagebox with a red !. any ideas ?

here's my .j file + map in CC, maybe you can see something I don't.

Thanks again!
Usually map script is too big, so when someone runs a script optimizer on it, it rename some integers, like
Code:
Before optimization process
integer map_exp = 0
After optimization process
integer m = 0
And on very rare cases, these integers get the same names as JJCP's integers, you can see that on line 69410
Code:
function r2r takes unit T_x,integer IDo returns real
return HRv[(GetUnitUserData((T_x)))]*(15000.+2.5*vvo((GetUnitUserData((T_x)))))
endfunction
You can see that this function name is "r2r", but theres the same name on a real from JJCP's globals, line 11314
Code:
real r2r
When that happens, you can do two things: Use a version of JJCP that has mostly unique names for integers and functions; Optimize map again so you can get unique names again.
Long time ago i made two different versions of JJ's CP with every name renamed, you can download it from attachment here.
Good luck.


You do not have the required permissions to view the files attached to this post.


Top
 Profile  
 
PostPosted: September 28th, 2019, 10:36 pm 
Offline
Super Moderator
User avatar

Joined: February 14th, 2018, 5:35 am
Posts: 987
Title: Just Another S.Mod
It's because of function/variable collision as explained above by devoltz. Use the renamed version above and you should be fine... you can also do it yourself by following the step by step from here: deprotection-cheating-f64/bypassing-anti-cheats-t34923.html

Just look for " 2) Function/Variable collisions. "


Top
 Profile  
 
PostPosted: October 5th, 2019, 8:04 pm 
Offline
Newcomer

Joined: September 10th, 2019, 4:50 pm
Posts: 2
Thanks nuzamacuxe & devoltz, it worked afterwards!


quick question, not sure if that's the right spot to ask but : is there any way to revive another player? tried with the revive command but doesn't seem to work and the spawn timers at max level in TWRPG can be quite long( i.e 45s ish).

thanks again,


Top
 Profile  
 
PostPosted: October 5th, 2019, 11:15 pm 
Offline
Super Moderator
User avatar

Joined: February 14th, 2018, 5:35 am
Posts: 987
Title: Just Another S.Mod
You must select an unit in order to revive it.


Top
 Profile  
 
PostPosted: October 9th, 2019, 11:29 am 
Offline
Newcomer

Joined: September 28th, 2017, 9:01 am
Posts: 14
Why is my CC not working? I don't really know what I'm doing, but following the guide I managed to get the CP to work but when I type -setsp in game nothing happens.

Maybe you could take a look and tell me what I'm doing wrong


You do not have the required permissions to view the files attached to this post.


Top
 Profile  
 
PostPosted: October 9th, 2019, 11:03 pm 
Offline
Super Moderator
User avatar

Joined: February 14th, 2018, 5:35 am
Posts: 987
Title: Just Another S.Mod
Try to remove the "+1" from the playerid:
Code:
local integer playerid=GetPlayerId(GetTriggerPlayer())

Let it like above. I can't test it because the map just doesn't appears to be hosted.


Top
 Profile  
 
PostPosted: October 10th, 2019, 3:25 am 
Offline
Super Moderator
User avatar

Joined: March 23rd, 2016, 8:06 pm
Posts: 2708
Title: 302 IQ
Jjcp already have a command for it
-respawn


Top
 Profile  
 
PostPosted: October 10th, 2019, 8:37 am 
Offline
Newcomer

Joined: September 28th, 2017, 9:01 am
Posts: 14
nuzamacuxe wrote:
Try to remove the "+1" from the playerid:
Code:
local integer playerid=GetPlayerId(GetTriggerPlayer())

Let it like above. I can't test it because the map just doesn't appears to be hosted.

Still nothing happens when I type the command unfortunately.

I believe you need to have the latest patch to play this map, not sure though


Top
 Profile  
 
PostPosted: October 11th, 2019, 8:43 pm 
Offline
Super Moderator
User avatar

Joined: February 14th, 2018, 5:35 am
Posts: 987
Title: Just Another S.Mod
Code:
function ccomand takes string ccomands returns nothing
local integer playerid=1+GetPlayerId(GetTriggerPlayer())
local integer value=S2I(SubString(ccomands,7,StringLength(ccomands)))
set ccomands=SubString(ccomands,0,7)
if ccomands=="-setsp " then
set udg_Hero_Speechcraft[playerid]=value
endif
set ccomands=""
endfunction


Copy and paste it.

The integer start from value and the integer end from ccommands were wrong. The custom command will work now.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 42 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

phpBB SEO


Privacy Policy Statement
Impressum (German)