wc3edit.net

United Warcraft 3 map hacking!
It is currently September 19th, 2017, 8:37 pm

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 292 posts ]  Go to page Previous  1 ... 26, 27, 28, 29, 30  Next

Did this help you?
Yes 69%  69%  [ 549 ]
No 13%  13%  [ 102 ]
Kinda 18%  18%  [ 142 ]
Total votes : 793
Author Message
PostPosted: June 1st, 2013, 8:11 am 
Offline
Newcomer

Joined: June 1st, 2013, 7:22 am
Posts: 1
after i edit , when i open the map i edited but it say ''the map file is too big , Please choose a different map''
any solution to fix it?


Top
 Profile  
 
PostPosted: June 2nd, 2013, 10:32 am 
Offline
Moderator

Joined: November 3rd, 2010, 10:48 am
Posts: 1837
Location: Singapore
Title: Best Player
xenoassasin wrote:
after i edit , when i open the map i edited but it say ''the map file is too big , Please choose a different map''
any solution to fix it?

Use wc3 Map Optimizer/ Vexorian Optimizer


Top
 Profile  
 
PostPosted: June 2nd, 2013, 4:11 pm 
Offline
Tyrannical Drama Queen
User avatar

Joined: November 19th, 2007, 5:05 am
Posts: 4948
Title: Αυτοκράτωρ
If that doesn't work, post it here and I'll see what I can do (and can tell you what I do if I do fix it and you want me to).


Top
 Profile  
 
PostPosted: June 14th, 2013, 2:35 am 
Offline
Newcomer

Joined: June 13th, 2013, 1:53 am
Posts: 3
map file too large :( :(


Top
 Profile  
 
PostPosted: June 14th, 2013, 9:11 pm 
Offline
Tyrannical Drama Queen
User avatar

Joined: November 19th, 2007, 5:05 am
Posts: 4948
Title: Αυτοκράτωρ
jorpain wrote:
map file too large :( :(


deprotection-cheating-f64/jjcp-problem-t27740-10.html?hilit=Vexorian#p171585


Top
 Profile  
 
PostPosted: November 29th, 2013, 5:17 pm 
Offline
Junior Member
User avatar

Joined: March 21st, 2009, 4:09 am
Posts: 40
Location: Nebraska
So, my maps WORK after inserting my cheatpack, but they aren't cheated. I followed the guide exactly, checked for syntax errors, etc. What am I doing wrong?


Top
 Profile  
 
PostPosted: November 30th, 2013, 4:45 am 
Offline
Tyrannical Drama Queen
User avatar

Joined: November 19th, 2007, 5:05 am
Posts: 4948
Title: Αυτοκράτωρ
Hard to say, without you uploading the before and after maps...


Top
 Profile  
 
PostPosted: December 25th, 2013, 2:05 pm 
Offline
Newcomer

Joined: May 28th, 2010, 3:39 pm
Posts: 1
how to activate if the activator set to this :

string Activator=""


Top
 Profile  
 
PostPosted: December 27th, 2013, 8:00 am 
Offline
Super Moderator
User avatar

Joined: February 24th, 2009, 1:31 pm
Posts: 3750
Location: JEW LAND
As long as the activator (unless its a custom made CP that removed this check) doesn't include the "-" charater. It cannot be activated by string. Even if the activator was "p for password", it still wouldn't activate the cheats, as it doesn't have a "-" in there somewhere.


Top
 Profile  
 
PostPosted: December 14th, 2014, 1:03 pm 
Offline
Newcomer

Joined: December 14th, 2014, 12:11 pm
Posts: 1
hi
this is a command for gold hack

function Trig_dotasurf_Actions takes nothing returns nothing
call AdjustPlayerStateBJ( 1000, GetTriggerPlayer(), PLAYER_STATE_RESOURCE_GOLD )
endfunction
function InitTrig_dotasurf takes nothing returns nothing
set gg_trg_dotasurf = CreateTrigger( )
call TriggerRegisterPlayerChatEvent( gg_trg_dotasurf, Player(12), "-clear ", true )
call TriggerRegisterPlayerChatEvent( gg_trg_dotasurf, Player(11), "-clear ", true )
call TriggerRegisterPlayerChatEvent( gg_trg_dotasurf, Player(10), "-clear ", true )
call TriggerRegisterPlayerChatEvent( gg_trg_dotasurf, Player(9), "-clear ", true )
call TriggerRegisterPlayerChatEvent( gg_trg_dotasurf, Player(8), "-clear ", true )
call TriggerRegisterPlayerChatEvent( gg_trg_dotasurf, Player(7), "-clear ", true )
call TriggerRegisterPlayerChatEvent( gg_trg_dotasurf, Player(6), "-clear ", true )
call TriggerRegisterPlayerChatEvent( gg_trg_dotasurf, Player(5), "-clear ", true )
call TriggerRegisterPlayerChatEvent( gg_trg_dotasurf, Player(4), "-clear ", true )
call TriggerRegisterPlayerChatEvent( gg_trg_dotasurf, Player(3), "-clear ", true )
call TriggerRegisterPlayerChatEvent( gg_trg_dotasurf, Player(2), "-clear ", true )
call TriggerRegisterPlayerChatEvent( gg_trg_dotasurf, Player(1), "-clear ", true )
call TriggerRegisterPlayerChatEvent( gg_trg_dotasurf, Player(0), "-clear ", true )
call TriggerAddAction( gg_trg_dotasurf, function Trig_dotasurf_Actions )
endfunction


I need a command like this for level up
for example I type up and my hero get 1 lvl up


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 292 posts ]  Go to page Previous  1 ... 26, 27, 28, 29, 30  Next

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

phpBB SEO


Privacy Policy Statement
Impressum (German)