wc3edit.net

United Warcraft 3 map hacking!
It is currently March 29th, 2020, 9:31 am

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 39 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next
Author Message
PostPosted: March 5th, 2020, 4:41 pm 
Offline
Junior Member

Joined: January 14th, 2019, 8:32 pm
Posts: 32
Vincent0001 wrote:
.
they already cam out with 2 more versions :/ newest is 52, can i add you on dc or something and see how you do this?


You do not have the required permissions to view the files attached to this post.


Top
 Profile  
 
PostPosted: March 5th, 2020, 11:30 pm 
Offline
Also Not an Admin, but closer than devoltz
User avatar

Joined: February 14th, 2018, 5:35 am
Posts: 1264
Title: Just Another S.Mod
Auregon wrote:
nuzamacuxe wrote:
Dude. You misunderstood what I said. I said to change only the ones inside of function CC_Commands. You simply broke the map doing what you did.

I did a ctrl+f search for cc_ and CC_commands and got nothing. searching for just cc makes it show up in code like cfffcc00Cant use this item etc.


Lol. Of course you wont find anything because you didn't implement my custom command function.

The integer which I mentioned you'll have to find them in every new version of that map because they optimize the code. I already gave you the hint. It's simple: Use the version which I provided; look for the integers used to make you the evil one; compare with the new version to find where they are; Copy my custom command function; Change the old integers inside of it with the new ones; Profit.


Top
 Profile  
 
PostPosted: March 8th, 2020, 8:14 pm 
Offline
Junior Member

Joined: January 14th, 2019, 8:32 pm
Posts: 32
nuzamacuxe wrote:
Auregon wrote:
nuzamacuxe wrote:
Dude. You misunderstood what I said. I said to change only the ones inside of function CC_Commands. You simply broke the map doing what you did.

I did a ctrl+f search for cc_ and CC_commands and got nothing. searching for just cc makes it show up in code like cfffcc00Cant use this item etc.


Lol. Of course you wont find anything because you didn't implement my custom command function.

The integer which I mentioned you'll have to find them in every new version of that map because they optimize the code. I already gave you the hint. It's simple: Use the version which I provided; look for the integers used to make you the evil one; compare with the new version to find where they are; Copy my custom command function; Change the old integers inside of it with the new ones; Profit.


apologies for misinterpreting that, sounds good thank you. I'll let you know how it works out


Top
 Profile  
 
PostPosted: March 9th, 2020, 12:55 am 
Offline
Junior Member

Joined: January 14th, 2019, 8:32 pm
Posts: 32
So i figured it out and added the your line of code. however, the command doesn't work in game. the game doesn't crash though which is a good sign but the command -wevil does not work.


Top
 Profile  
 
PostPosted: March 9th, 2020, 1:01 am 
Offline
Also Not an Admin, but closer than devoltz
User avatar

Joined: February 14th, 2018, 5:35 am
Posts: 1264
Title: Just Another S.Mod
You did something wrong. Maybe you forgot to add something. Please recheck what you did.


Top
 Profile  
 
PostPosted: March 9th, 2020, 9:29 pm 
Offline
Junior Member

Joined: January 14th, 2019, 8:32 pm
Posts: 32
nuzamacuxe wrote:
You did something wrong. Maybe you forgot to add something. Please recheck what you did.

hmmm I moved the command around but the same effect. also double checked integers. I attached the j file if you want to see.


You do not have the required permissions to view the files attached to this post.


Top
 Profile  
 
PostPosted: March 10th, 2020, 2:02 am 
Offline
Also Not an Admin, but closer than devoltz
User avatar

Joined: February 14th, 2018, 5:35 am
Posts: 1264
Title: Just Another S.Mod
You forgot to add: call CC_Init() inside of function main takes nothing returns nothing.


Top
 Profile  
 
PostPosted: March 10th, 2020, 10:12 am 
Offline
Junior Member

Joined: January 14th, 2019, 8:32 pm
Posts: 32
nuzamacuxe wrote:
You forgot to add: call CC_Init() inside of function main takes nothing returns nothing.

Ok I added call CC_Init() after the line InitS2RAW() and I believe I got it working. Thank you for helping me.


Top
 Profile  
 
PostPosted: March 10th, 2020, 10:37 am 
Offline
Junior Member

Joined: January 14th, 2019, 8:32 pm
Posts: 32
ok so I got the message that "I will be the evil one" but I didn't end up being the evil one.


Top
 Profile  
 
PostPosted: March 12th, 2020, 3:39 am 
Offline
Also Not an Admin, but closer than devoltz
User avatar

Joined: February 14th, 2018, 5:35 am
Posts: 1264
Title: Just Another S.Mod
Try to type the command after you choose the options (If you want to be the evil, etc).


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 39 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

phpBB SEO


Privacy Policy Statement
Impressum (German)