wc3edit.net

United Warcraft 3 map hacking!
It is currently October 23rd, 2017, 5:57 am

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 229 posts ]  Go to page Previous  1 ... 19, 20, 21, 22, 23
Author Message
PostPosted: January 27th, 2010, 8:47 am 
Offline
Newcomer

Joined: January 27th, 2010, 8:34 am
Posts: 2
MadDesigner wrote:
Have a little problem , then im trying 2 cr8 the map , its just crashing and boot me in local game menu all the time , i have 1.24.2 vers
any one got same problem ?



sry i founded prblem , its just dont works with latest patchs =( so bad


Top
 Profile  
 
PostPosted: August 16th, 2010, 4:27 am 
Offline
Newcomer

Joined: August 14th, 2010, 2:49 pm
Posts: 0
possible to load codes at singleplayer?
im still loading chickens


Top
 Profile  
 
PostPosted: August 16th, 2010, 3:09 pm 
Offline
Super Moderator

Joined: February 3rd, 2009, 11:28 pm
Posts: 2195
Location: Wisconsin
Hey
Its in broken fulfilled for a reason.
The maps here dont work on the latest patch.


Top
 Profile  
 
PostPosted: August 16th, 2010, 6:22 pm 
Offline
Crusader
User avatar

Joined: January 27th, 2007, 4:46 pm
Posts: 5090
Location: Greece, Veria
owner123 wrote:
Hey
Its in broken fulfilled for a reason.
The maps here dont work on the latest patch.


Doesnt matter, this guy made a question. If you cant give the proper answer dont reply and dont lock such topics. Use your head. All 23 pages are open for a reason.


Top
 Profile  
 
PostPosted: August 16th, 2010, 11:33 pm 
Offline
Newcomer

Joined: August 14th, 2010, 2:49 pm
Posts: 0
owner123 wrote:
Hey
Its in broken fulfilled for a reason.
The maps here dont work on the latest patch.

so its not possible.. ?


Top
 Profile  
 
PostPosted: August 17th, 2010, 3:05 pm 
Offline
Forum Addict
User avatar

Joined: August 31st, 2008, 10:24 am
Posts: 421
Location: Malaysia
Title: ☆Fate Testarossa★
This map only for patch below 1.24.
So, try to use the latest cheated map to get your new Heroes/Items/Code.


Top
 Profile  
 
PostPosted: August 17th, 2010, 4:09 pm 
Offline
Forum Staff
User avatar

Joined: January 29th, 2009, 5:35 pm
Posts: 950
Location: Canada
Title: LHC
If you're playing on the same version of the map, it should work. However, you're probably going to see only 2.0.Ev3 on BNet nowadays.


Top
 Profile  
 
PostPosted: November 16th, 2010, 9:07 pm 
Offline
Newcomer

Joined: November 16th, 2010, 8:56 pm
Posts: 1
when i go to my single player maps and click the map i cant see the boxes like athenians and whatever the players are.


Top
 Profile  
 
PostPosted: November 16th, 2010, 9:13 pm 
Offline
Grammar King
User avatar

Joined: June 22nd, 2008, 10:11 pm
Posts: 2365
Location: Mostly USEast
Title: Worst human for 4eva
Oh I wonder why. Try reading some of the posts, like the posts two above yours. Or better yet, think about why it's in BROKEN fulfilled.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 229 posts ]  Go to page Previous  1 ... 19, 20, 21, 22, 23

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 12 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

phpBB SEO


Privacy Policy Statement
Impressum (German)